6-months-warranty3
Хлебарките са един от най-неприятните видове инсекти, с които можете да се сблъскате в ежедневието си. Едва ли има човек, на когото да му е приятно да съжителства с тях или да ги вижда в заведенията, които посещава.

Освен погнусата, която предизвикват, хлебарките са преносители и виновници за редица заболявания, като Астма, Салмонела, Дизентерия, Гастроентерит и други.

Хлебарките се размножават изключително бързо и локалното им третиране с познатите спрейове не решава проблема, а в много случаи дори го влошава. Хлебарките имат способността да развиват резистентност към препаратите, когато дозата на активното вещество е ниска и обработката не е направена правилно.

Ние от Превента комбинираме огромния си опит в борбата с хлебарки с най-качествените препарати, за да Ви дадем 100% гаранция за трайно разрешаване на проблема.

Освен стандартната гаранция от 6 месеца, която получавате, ние ще Ви предложим и удължена гаранция, за да сте сигурни, че никога повече няма да имате проблем с хлебарките. За повече информация свържете се с нас!

Всичко за хлебарките!

Какво трябва да знаем при обработката срещу хлебарки?

tel-articles

Цените в таблицата се отнасят за еднократно третиране на площи срещу хлебарки

   

 • Квадратура на помещението
 • Гаранция *Виж под таблицата...
 • Време за реакция
 • Сертификат за препарата
 • Инструктаж за превенция

до 30 м2

35.00 лв.

 • до 30 м2
 • 6 месеца
 • до 48 часа

до 100 м2

40.00 лв.

 • до 100 м2
 • 6 месеца
 • до 48 часа

до 150 м2

45.00 лв.

 • до 150 м2
 • 6 месеца
 • до 48 часа

* За да Ви дадем гаранция от 6 месеца е нужно да се направи втора обработка на обекта (която също се заплаща) 15-20 дни след първоначалната. Ако след предприети 2 обработки и в рамките на 6 месеца проблемът се появи отново, третирането е за наша сметка.

** ВАЖНО!!! Не даваме гаранция при обработка на стаи в студентски общежития, поради множество фактори, предпоставящи развитието на огромни колонии хлебарки в цялата сграда, а именно: ниска хигиена, неподдържана сградна инсталация, липса на каквато и да е грижа от страна на университетите.

tel-articles

Мнения на нашите клиенти за качеството на услугите ни

Veronika Mircheva
Veronika Mircheva
17:41 25 Sep 20
Изключително доволна съм от услугата на Превента. Изключително сериозни. Професионална намеса с бърз и качествен резултат. Препоръчвам ги и при нужда отново бих се обърнала към тях.
Lena Asenova
Lena Asenova
09:36 22 Sep 20
Amazing young people ..good mood :)
Veselin Markov
Veselin Markov
09:56 02 Sep 20
Много точни и коректно отношение.
jacqueline lewerissa
jacqueline lewerissa
18:21 07 Aug 20
Very friendly and professionals. Gave good advise and answered all of my questions. This company knows what customer service is. Example for other bulgarian companies. I highly recommen this company and will use their services again.
Pola Krusteva
Pola Krusteva
09:08 29 Jul 20
Използвам услугите им от години! Отношението им е перфектно, винаги отделят време да дадат допълнителна информация и да отговорят на всевъзможните ми въпроси. Изключително внимателно обработват апартамента ми, качествени препарати, страхотни резултати! Препоръчвам да се поинтересувате и от сключване на гаранционен договор с тях - чудесно улеснение е и при проблем третират площта за тяхна сметка. 5 звезди са малко, ако можех бих има дала 10.
Aneliya Miteva
Aneliya Miteva
11:23 17 Jul 20
Изключително съм доволна,професионално отношение,точни и работят много чисто.Резултат има още след първото пръскане .Бих се доверила отново на тях, препоръчвам!
Zdravko Atanasov
Zdravko Atanasov
11:04 14 Jul 20
Изключително съм доволен от услугата на Превента. Много добро и коректно отношение към клиента!!!
Евелина Иванова
Евелина Иванова
11:08 01 Jul 20
Когато потърсих фирма за борба с дървеници излезнаха много и различни фирми, даже чесно казано се спрях на друга фирма. Но избрах Превента, защото се заговорих с един познат, който ми разказа за негови приятели, които използвали услугите на Превента и са се отървали от гадните и упорити дървеници. И просто така една препоръка направи изборът ми лесен и най вече правилен. Дойдоха два пъти и бяха две различни момчета и двамата бяха с екипи на фирмата, с калцуни за да не цапат. Също така отговаряха компетентно на всички въпроси. Препоръчвам ги с две ръце. Благодаря ви!
Габриела Тареина
Габриела Тареина
07:56 25 Jun 20
Много съм доволна от фирмата, изключително коректни с професионално отношение към клиента! Успех!
Tzvetana Nonova
Tzvetana Nonova
10:32 11 Jun 20
Много благодаря за професионалното и коректно отношение! Бяхте точни, бързи и много любезни и най-вече супер ефективни. Помогнахте за бързо решаване на проблема, който имах с упоритите вредители. Препоръчвам на всички да се възползват от услугите ви!
Mariana Kirilova
Mariana Kirilova
12:23 05 Jun 20
Изключително коректни, високо ефективни. Препоръчвам!
Marie Ivanova
Marie Ivanova
17:30 31 May 20
След горчив опит с друга фирма, от Превнта ме отърваха от дървениците. Огромно БЛАГОДАРЯ!
Ventzeslav Araktchiev
Ventzeslav Araktchiev
10:12 15 May 20
Отговорни хора!
cveti tartaleti
cveti tartaleti
09:29 05 Mar 20
Изключително доволни сме. От както третират апартамента ни, не сме видели нито една хлебарка, вече година. Освен това имаме бебе и малко дете, които нямахме възможност да изведем по време на обработките и не са имали никакви здравословни проблеми. Винаги са били отзивчиви по телефона, а хората, които правят обработката на място, са много внимателни. Препоръчвам!
AL. POPOV
AL. POPOV
10:42 15 Nov 19
Перфектни са, обслужването много възпитано, работата много чиста и най - важното супер ефективна, нямаме в нито един от обектите вредители.
Veselina Boeva
Veselina Boeva
10:34 15 Nov 19
Изключително точни, коректни и любезни. Реагираха много по-бързо от очакванията ми и съм много доволна само от една обработка. Най-голямото им предимство е, че пръскат с по-безвредни препарати, което намалява периода на карантина. Горещо препоръчвам!
Monika Nikolova
Monika Nikolova
12:32 04 Nov 19
Чудесна фирма!Изключително коректни,всичко ми беше обяснено до най-малката подробност,и проблема беше решен след първото пръскане!Препоръчвам!
Stoyan Zulyamsky
Stoyan Zulyamsky
11:22 04 Nov 19
Превента : - Показа клиентска ориентираност, като първо препоръча как да де справя без да идват - Инструктира ме как да действам преди да дойдат, докато са вкъщи и след това - Действа бързо - Търси обратна връзка дали работа е свършена, спрямо очакванията ми - Успя да се пребори с насекомите
Krasimir Atanasoff
Krasimir Atanasoff
17:28 03 Nov 19
Пръскаха преди повече от година. Имахме стандартните, панелни, проблеми с хлебарки. След като минаха през апартамента, не съм видял повече хлебарка. Много сме доволни.
STEFAN MAKAVEEV
STEFAN MAKAVEEV
15:31 03 Nov 19
Чудесна фирма!Реагираха веднага, в почивен ден-служителя им беше много учтив и отговори на всички въпроси от моя страна.Повече не съм имал проблем с хлебарки и дървеници!
Ivaylo Ivanov
Ivaylo Ivanov
13:39 03 Nov 19
Страхотно обслужване. Много бързо реагираха момчетата, експедитивно си свършиха работата и вече 2 месеца хлебарка виждам само Discovery Channel.
gogsi02 .
gogsi02 .
12:47 03 Nov 19
Най-добрите , с които съм работил
Deyan Denchev
Deyan Denchev
12:54 03 Oct 19
“Превента” решиха проблема ни с дървеници бързо и ефективно! Препоръчвам!
Didka K
Didka K
13:42 11 Sep 19
Страхотно обслужване, изключително коректни и отзивчиви. Спазват уговореният час за обработка на помещенията. В случай на въпроси, винаги отговарят и обясняват подробно.
teodora miladinova
teodora miladinova
03:52 31 Aug 19
Ако имате вредители викнете ги и те ще премахнат ;)
Виолетка Александрова
Виолетка Александрова
17:04 06 Aug 19
Перфектно обслужване. Отличен резултат.Препоръчвам фирмата
Anna Kumcheva
Anna Kumcheva
11:27 05 Aug 19
Перфектно обслужване! Прецизна работа! Отличен резултат! Препоръчвам на всички!
Hunter 1091
Hunter 1091
09:56 27 Jun 19
Страхотни професионалисти! Коректни и възпитани! Търсете ги без да се замисляте! Резултата е окончателен.
Stefani Stefanova
Stefani Stefanova
11:07 10 Jun 19
Страхотно отношение и качество! 1 година вече без гадинки! Препоръчвам!
Dneitca Raykova
Dneitca Raykova
09:14 15 May 19
Strahotni,mnogo sum dovolna,tochni ,rabotjat chisto,ljubezni,znajat kak da se grijat za klientite si!
мария апостолова
мария апостолова
11:58 11 May 19
Супер са!Не вярвах , че ще успее някой да се справи с нашествието вна хлебарки вкъщи.Но те успяха.Факт.
Aleko Nikolov
Aleko Nikolov
19:10 08 Apr 19
Точни и любезни :))))
Emo Grigorov
Emo Grigorov
02:48 01 Aug 18
Много съм доволен.Още след първото третиране хлебарките изчезнаха.Вчера напръскаха втори път.Спазват уговорените дати часове.Благодаря! Е.Григоров
Aneta Boneva
Aneta Boneva
15:26 14 Jul 18
Перфектно обслужване !
Радост Никова
Радост Никова
08:46 07 Jul 18
Благодаря на фирма "Превента", която ни избави от тази напаст - хлебарки, при много възрастна жена, натрупвано от години. Изключително ефективно действие на препарата, с който се напръска апартаментът! Благодаря и на сътрудниците на фирмата - много отзивчиви, много любезни, внимателни. Препоръчвам ползване на услуги от тази фирма.
Miroslav Ivanov
Miroslav Ivanov
07:49 11 Apr 18
Изключителни!! Много съм доволен от резултата, от бързината - всичко беше идеално. Препоръчвам!
Snuedge
Snuedge
20:37 11 Jan 18
Още със първата обработка дървениците изчезнаха. Препоръчвам!
Ivan Tsenov
Ivan Tsenov
22:11 13 Dec 17
Изключително доволен съм от фирмата! Бърза и професионална реакция. Служителите са възпитани. Ефекта е мигновен още на първото третиране. Направих и второто за по-голяма сигурност. Препоръчвам фирмата на всеки!
Milena Hristova
Milena Hristova
04:31 25 Sep 17
Качественна работа!Бързо обслужване!
Trifon Trifonov
Trifon Trifonov
13:05 03 Jun 17
Въпреки, че не свършихме работа (заради времето) благодаря за отделеното време и съветите, надявам се като се оправи времто да обработим двора. Благодаря и заотношението и професионалзма на момчето което ни посети. Така се прави бизнес!
Yoana Karemova
Yoana Karemova
13:35 14 Apr 16
Много доволна от услугите на фирмата-от момичето ,което звъни от офиса до момчето ,което обработи апартамента ми.Внимателни,даващи пълна информация за услугите си(вид работа,цени и т.н)Относно ефекта от третирането на апартамента осезателни резултати.Благодарности и успех !!!
Alex Mitrov
Alex Mitrov
19:34 10 Apr 16
Mnogo sme dovolni ot uslugata na firma Preventa.Momcheto koeto ni obsluzi beshe izkliuchitelno liubezno i otgovori na vseki zadaden ot men vapros.Problemat e reshen i za v badeshte mislim da se vazpolzvame ot uslugite Vi .Uspeh i pozdravi na celiqt ekip
Veronika Paskova
Veronika Paskova
08:49 08 Apr 16
Много съм доволна.Бързо откликнаха на искането ми,пристигнаха в подходящо време мито много рано ,нито много късно .Обясниха ми предварително каква е процедурата и бяха напълно честни с мен относно цена и брой третирания.Препоръчвам на всички тази фирма !!!А и най-важното имаше 100% ефект !
jana Trifonova
jana Trifonova
13:32 06 Apr 16
Много съм доволна от бързата реакция на фирма Превент, услугите наистина са им качествени и ще продължавам да ги ползвам като фирма гарантираща ми унищожаване на вредители! Пробвайте услугите им и няма да съжалявате!
Emilia Sokolova
Emilia Sokolova
11:22 06 Apr 16
Доволна съм от предлаганите от Превента услуги и бих ги препоръчала на всички, които имат нужда от бързо и ефикасно решение на проблем с инсекти в дома си.

Обадете ни се сега и проблемът Ви ще бъде решен до 48 часа!

Оценка от клиентите ни
4.7