web analytics
 
 

Често Задавани Въпроси

[dt_gap height=”20″][vc_accordion active_tab=”false” collapsible=”yes”][vc_accordion_tab title=”Имате ли лиценз за извършване на ДДД дейност?”]

Да, ние сме лицензирана фирма под номер 60-00-18 в Министерство на Здравеопазването с основен предмет на дейност дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация.

[/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Колко струва една ДДД обработка?”]

Стараем се винаги да бъдем в средния ценови диапазон, като същевременно смеем да твърдим, че извършваме изключително качествени обработки за всякакви вредители.

Огромното ни портфолио от доволни клиенти гарантира за качеството на нашата работа.

Всички наши цени можете да видите тук.

[/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Какви препарати използвате?”]

Ние работим само с висококачествени препарати на световните производители BASF, Bayer, Syngenta, Pel Gar. Препаратите, които използваме са одобрени и пуснати на пазара с разрешение от Министерство на Здравеопазването на РБ.

[/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Вредни ли са препаратите?”]

Препаратите са безвредни за хора и животни, стига да се спазват препоръките за превенция:

 • Препаратите могат да Ви навредят по 3 начина – чрез вдишване, чрез поглъщане и при допир
 • Най-вредно е вдишването на препарата, поради директния контакт с кръвта чрез белите дробове
 • На второ място е поглъщането
 • При допир с концентрата в редки случаи може да се получи алергична реакция

Това, което трябва да спазвате, за да сте сигурни, че няма да си навредите е:

 • Напуснете обекта непосредствено след обработката за около 2 часа
 • Отворете прозорците, за да осигурите добра вентилация на помещенията
 • През тези 2 часа, всички евентуални частици във въздуха ще слегнат, препаратът ще изсъхне и няма от какво да се притеснявате, както за Вас, така и за Вашите деца и домашни любимци
[/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”В какъв срок реагирате след подаване на заявката за ДДД обработка?”]

Разполагаме с няколко екипа на територията на София и можем да реагираме в рамките на 48 часа.

В много от случаите успяваме да изпълним заявка в рамките на същия ден.

[/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Давате ли гаранция за извършената работа?”]

Да, даваме гаранция от 6 месеца, но при определени условия, а именно:

 • За да ви дадем гаранция, задължително трябва да направим 2 обработки – една при първото повикване и втора 2 седмици след първата. Двете обработки се изискват заради инкубационния период на вредителите. При първата обработка ще унищожим живите инсекти, но не и техните яйца. Яйцата ще се излюпят до 14 дни след обработката, когато трябва да се направи втора такава и проблемът да бъде напълно решен.
 • При силно засегнати обекти от големи колонии инсекти ще са нужни повече от 2 обработки, за да решим напълно проблема и да Ви дадем гаранция. Преценката за това се прави на място от нашите дезинфектори.
 • След извършване на ДДД обработка, нашите специалисти ще Ви дадат предписание за спазване на хигиена и превенция на площите. Нужно е да спазвате нашите препоръки, за да е валидна Вашата гаранция.
 • Ние не даваме гаранция при обработка срещу дървеници и бълхи, защото тези инсекти се пренасят чрез дрехите на хората и няма как да бъдем сигурни, че няма да се заразите с тях отново. Разбира се след всяка наша обработка ще видите резултат и изчезване на проблема, но трябва да се съгласите, че няма как ние да гарантираме, за Вашите последващи действия и превенция.
[/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Нужна ли е предварителна подготовка от моя страна?”]

Да, нужно е да подготвите обекта за обработка, а именно:

 • Премахнете всичко от кухненските си шкафове, за да можем да ги обработим без да пръскаме върху хранителни продукти или посуда.
 • По възможност изтеглете напред бялата техника, за да осигурите достъп за пръскане зад уредите. Ако не можете да ги преместите, нашите служители ще го направят на място.
 • При обработка срещу дървеници извадете всичко от гардеробите и шкафовете си. Сложете дрехите си в чували и ги завържете (по дрехите може да има дървеници и трябва да ограничите тяхното разпространение). След обработката на засегнатите места, трябва да изперете всичките си дрехи на висока температура или най-добре на химическо чистене.
 • Когато се обработват открити площи, премахнете каквото можете от двора и покрийте всички водосъдържатели (басейни, алпинеуми, герани и др.)
[/vc_accordion_tab][/vc_accordion][dt_gap height=”40″]

Имате други въпроси?

[dt_gap height=”20″]

Ако имате други въпроси, можете да ни попитате използвайки формата по-долу или да се свържете с нас на 0879 200 906 и 0879 200 907.

[dt_gap height=”15″]

  Вашето име*

  Вашият Email*

  Телефон за връзка*

  Вашето запитване

  Клиенти и партньори:

  [dt_gap height=”20″][dt_logos columns=”2″ dividers=”true” number=”12″ orderby=”date” order=”asc” animation=”none” category=”color-logos,partners”][dt_gap height=”10″]

  [google-reviews-pro place_name=’Превента – ДДД фирма №1 в България’ place_id=ChIJ9VkYnIGPqkARxBOlZaZwhac auto_load=true rating_snippet=true sort=1 place_photo=https://www.preventa.bg/wp-content/uploads/2017/04/logo-check-200×200.jpg view_mode=badge_left open_link=true min_filter=4 nofollow_link=true]

  Google рейтинг
  4.8
  На база на 399 отзива
  js_loader
  Call Now Button