web analytics
 
 
[dt_gap height=”35″]
[dt_gap height=”10″]

Предплатени абонаменти за фирми

За улеснение и удобство Ви предлагаме и предплатени абонаменти за обработка на Вашия магазин или заведение. Абонаментите са за срок от 12 месеца, като се плащат при подписването на договора.

Освен удобството да не се грижите за тази част всеки месец, ние Ви даваме и 25% отстъпка от стандартната цена.

Условията на обработка остават същите, както при ежемесечното плащане – обработка всеки месец и постоянна гаранция в рамките на договора.

Вижте пакетните ни предложения в таблицата по-долу.

[dt_gap height=”40″]

Цените в таблицата се отнасят за ежемесечно третиране на помещения с обществено значение, при предплащане на цялата сума за срок от 12 месеца.

[dt_gap height=”10″]

tel-articles

[dt_gap height=”15″]

[go_pricing id=”prepaid”]

* Ние гарантираме за качеството на нашите услуги. Ако възникнат проблеми в периода между ежемесечните обработки, нашите екипи ще реагират в рамките на 24 часа и ще ги отстранят без допълнително заплащане от Ваша страна.

** За помещения и открити площи извън посочените в таблицата параметри се изготвят индивидуални ценови предложения след предварителен оглед.

[dt_gap height=”40″][dt_call_to_action content_size=”normal” text_align=”left” background=”fancy” line=”false” style=”1″ animation=”top”]

Обадете ни се сега и наш търговски представител ще се срещне с Вас в следващите 48 часа!

[dt_button size=”big” animation=”scale” color=”” link=”https://preventa.bg/?page_id=292″ target_blank=”false”]Заявка за оглед[/dt_button][/dt_call_to_action][dt_gap height=”5″][google-reviews-pro place_name=’Превента – ДДД фирма №1 в България’ place_id=ChIJ9VkYnIGPqkARxBOlZaZwhac auto_load=true rating_snippet=true sort=1 place_photo=https://www.preventa.bg/wp-content/uploads/2017/04/logo-check-200×200.jpg view_mode=badge_left open_link=true min_filter=4 nofollow_link=true]

Google рейтинг
4.8
На база на 399 отзива
js_loader
Call Now Button