web analytics
 
 
10.02.2023 Превента България

Защо цените на ултразвуковите устройства срещу хлебарки са различни?

Сравнителна характеристика между устройствата срещу хлебарки от един и същи тип.

Ултразвуковите устройства за борба с хлебарките наброяват солидно число предложения от марки, тип устройства и цени. Разглеждайки възможностите, предлагани на пазара, потребителят си задава въпроса – защо ценово тези устройства са различни, след като предлагат една и съща услуга, работят на един и същи принцип  и рекламите им гарантират един и същи резултат от работата?

Фирма Превента ДДДД ЕООД представя основните критерии, важни при избора на устройствата за унищожаване на хлебарки, и сравнителна характеристика между уреди против хлебарки от един и същи тип, което отговаря на въпроса за разликата в цените.

Защо цените на ултразвуковите устройства срещу хлебарки са различни?

Защо цените на ултразвуковите устройства срещу хлебарки са различни?

Критерии, влияещи върху цената на ултразвуковите устройства за борба с хлебарки

Радиус на действие - прогонване на хлебарки1. Радиус на действие – една от най-важните характеристики на електронния защитник е обхватът на действие. Всички ултразвукови модели се смятат за най-мощни. Те произвеждат вълни, които плашат вредителя на площ над 200 квадратни метра. Стените обаче са непреодолима преграда за по-доброто разпространение. Обхватът на електромагнитните излъчватели стига максимум до 200 квадратни метра и е по-скромен, но пък поради разклоненото електрическо окабеляване образуват еднородно магнитно поле, в което вредителите се чувстват некомфортно.

Честотата на сигнала - хлебарки2. Честотата на сигнала – влошаването на репродуктивните възможности и психическото спокойствие на хлебарките е пряко свързано със силата на сигнала, която за тях е неприемлива.

 

Захранване на уред против хлебарки3. Захранване – добре е устройството да се захранва от мрежата, тъй като този начин е най-подходящ в затворено помещение и не изисква никакво допълнително инсталиране на кабели. Разходът на енергия е нужно да бъде минимален и да не влияе върху общата сметка за ток.

 

Безопасност и комфорт при уредите против хлебарки4. Безопасност и комфорт – тихата и безвредна работа е важна за хората, като с особено внимание се избира при наличие на хора с пейсмейкъри или слухови апарати, бременни жени и малки деца в жилището. Има модели, които включени дълго, влошават благосъстоянието на живеещите в жилището. Грижата за домашните любимци е още по-сложна, защото много от уредите против хлебарки и гризачи повишават нивото на тревожност на домашни любимци, които чуват тези честоти, особено морски свинчета, зайчета, хамстери, чинчили и други гризачи.

Като цяло добрите ултразвукови устройства против хлебарки и гризачи са безопасни за хората, имат продължителен режим на работа и голям обхват, а недостатъците им се заключават само до невъзможността да преминават през стени и снижената ефективност при преминаване през мека мебел, тъкани и картонени заграждения. Добре позиционираният на пазара производител вдъхва надеждност на продукта му.

 

Pest Stop 230 за прогонване на гризачи, мравки и хлебарки

Pest Stop 230 – Уредът е предложение на Brighter image Ltd – Ирландия.

Комбиниран ултразвуков и електромагнитен апарат Pest Stop 230 за прогонване на гризачи, мравки и хлебарки

– Уредът е предложение на Brighter image Ltd – Ирландия. Компанията има отличен имидж на пазара, продава потребителски продукти под марката на компанията в над 10 европейки страни чрез дистрибуторска мрежа.
– Устройството е предвидено за 1 къща или 1 апартамент. Защитаваната площ е от 230 квадратни метра. На един кръг от окабеляването се поставя 1 уред.
– Може едновременно да се настрои електромагнитът и ултразвукът.
– Уредът работи на принципа на редуване на включен и изключен режим, като всеки е с трайност от 5 секунди
– Уредът не трябва да се изключва от електропреносната мрежа, за да работи ефективно.
– Площта на покритие на ултразвука е 90 квадратни метра, а на електромагнита е 230 квадратни метра.
– Консумираната мощност е 7W.
– Уредът е само за вътрешна употреба

Цената на устройството е 78.99 лв за 2 броя уреди.

 

Комбиниран ултразвуков уред Electromagnetic Insect Reрeller

Ултразвуков уред Electromagnetic Insect Reрeller

Комбиниран ултразвуков уред Electromagnetic Insect Reрeller

– Уредът се характеризира с електронна защита, която комбинира ултразвуковата технология с честота от 50 до 65 килохерца и електромагнитно излъчване, с което се цели по-високо въздействие върху инсектите.
– Работното разстояние на устройството е 230 квадратни метра. Ако се постави втори уред, той трябва да бъде на достатъчно голяма разстояние от първия, за да не смущава работата му.
– Най-добри резултати се постигат след работа от 1 до 3 седмици след поставянето на устройството.
– Възможно е първоначално насекомите да не искат да напуснат помещенията, въпреки че усещат въздействието на уреда. Добре е да се оставят врати и прозорци отворени, за да се улесни напускането на вредителите.
– Консумираната мощност е 10 W.
– Уредът е само за вътрешна употреба.
Цената на устройството е 18 лв. до 30 лв. за брой.

 

Ултразвуково устройство Riddex Plus и Riddex Plus- 1

Ултразвуково устройство Riddex Plus и Riddex Plus- 1

Ултразвуково устройство Riddex Plus и Riddex Plus- 1

– Балансът между цена и производителност е най-голямото достойнство на китайския уред и е причина да стане много популярен и търсен.
– Радиусът на действие е твърде малък – 80-200 квадратни метра
– Уредът може да работи при висока влажност, до 90% и екстремни разлики в температурите, от 30 градуса под нулата, до 45 градуса горещина.
– Това устройство има едно неочаквано предимство- надеждността, гарантирана от удароустойчив пластмасов калъф.
– Най-добри резултати се постигат при работа 4-6 седмици след инсталиране.
– Огромен недостатък е, че предпазването от насекоми се определя от потребителите като слабо.
– Напълно безвреден е за хора и домашни любимци
Цената на уреда е 10 лв.

 

Ултразвуково устройство SLIMLINE1000

Ултразвуково устройство SLIMLINE1000 е предложение на Brighter image Ltd – Ирландия

Ултразвуково устройство SLIMLINE1000(електронна котка) за прогонване на пълзящи насекоми

– Ултразвуковият уред е предложение на Brighter image Ltd – Ирландия, утвърден производител на защитни устройства срещу вредители.
– Обхватът му на действие е за площ от 93 квадратни метра.
– Ултразвуковият сигнал е с честота 26 килохерца, който е извън обхвата на хората и топлокръвните домашни любимци, но е неприемлив за морски свинчета и хамстери.
– Честотата на уреда се променя вълнообразно и това го прави по-ефективен, защото пречи на хлебарките да привикнат с нея.
– Ефектът от работата на устройството се забелязва след 5-7 дни работа.
– Нужно е да бъде включен постоянно в мрежата, но разходът на мощност е 3 W.
– Намаляването на популацията на инсектите до пълното им изчезване отнема около 3 седмици.
Цената на уреда за 3 броя е 79.90 лв., с което се охраняват 3 помещения по 93 квадратни метра.

 

Заключение:

Очевидно цената е част от пакет показатели, представляващи предимството на дадено устройство. В него безопасността, надеждността , гъвкавостта и цената са аспектите, образуващи предимството на дадения уред.

Всички предоставени данни обаче не елиминират нуждата от консултация със специалист и към работа с оторизирана фирма за унищожаване на хлебарки, запозната с всички детайли на уредите и предоставяща гаранция за ефективност на услугата.

Но ако търсите трайно решение за унищожаване на хлебарки.

Забравете, че трябва да купувате ултразвукови уреди или да третирате площите многократно – като използвате първокласните услуги и оборудване на фирма Превента ДДДД ЕООД, никога повече няма да ви се налага да се притеснявате за нова нападение на хлебарки! Освен това нашият екип е от висококвалифицирани професионалисти, които осигуряват любезно обслужване на клиентите по време на целия процес.

Свържете се с нас днес на 0879200906 или постете контактната ни страница за повече информация как можем да ви помогнем да решите трайно проблемите си с хлебарките!

Вижте още от нашия блог

Google рейтинг
4.8
На база на 399 отзива
js_loader
Call Now Button