web analytics
 
 
17.12.2014 Превента България

Защо при обработка срещу дървеници не даваме гаранция?

дървеница

Дървениците, както и бълхите са инсекти, които се пренасят чрез хора, животни, дрехи, багаж, мебели и други. Именно поради тази причина не можем да гарантираме, че Вие няма да ги внесете отново в дома си. Но не ни разбирайте погрешно – това, че не даваме гаранция не означава, че не си вършим работата. Ние сме перфекционисти в обработките си, но не Ви лъжем, за да Ви вземем парите и след това да се оправдаваме, че гаранцията всъщност не е това, което сте си мислили че е. Можем да сравним гаранцията при пръскането за дървеници, с гаранция при химическото чистене. След почистване на Вашите дрехи, никой няма да Ви гарантира, че няма отново да нацапате дрехите си, нали? Така и ние не можем да Ви гарантираме, че Вие или Ваш гост няма да си донесете дървеници отново.

Ето и няколко от сценариите, които ще чуете от различни фирми с цел подвеждане относно гаранцията при обработка срещу дървеници:

Пример 1: ‘Да, даваме гаранция след направени 3 обработки на Х цена, направени през 14 дни, като гаранцията е 1 месец и важи още от първата обработка.’

Какво означава това: Първата обработка е в ден 1, тук започва и 30 дневната гаранция при условие, че има още 2 обработки. Втората обработка е в ден 14, а третата в ден 28. Равносметката е, че за период от 1 месец Вие плащате 3 обработки и след последната такава, гаранцията Ви вече е почти изтекла /остават 2 дни от нея/. Къде всъщност е гаранцията, която Ви е обещана? Няма такава. Варианти с обработка през 7 дни са не само по-скъпи, но и напълно неефективни.

Пример 2: ‘Производителите на препарата дават 6 месеца гаранция за неговото действие.’

Какво означава това: Когато питате за гаранция и Ви бъде дадено горното обяснение или подобно, имайте предвид следното. Конкретният служител се оправдава с гаранция дадена от производителя на препарата?!?!  НИТО ЕДИН ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ПРЕПАРАТИ НЕ ДАВА ГАРАНЦИЯ ЗА ЛИПСА НА ИНСЕКТИ СЛЕД ОБРАБОТКА. Това е евтин трик, с който съответната фирма си измива ръцете в случай, че Вие се обадите и искате гаранционна, безплатна обработка. Ще чуете следното: ‘Гаранцията е дадена от производителя, не от нас. Ако искате можем да обработим с друг по-добър препарат, но ще трябва да си заплатите обработката.’

Вариант 3: ‘Да, разбира се даваме гаранция от 7-8 месеца, стига да не си ги донесете отново отвън.’

Какво означава това: В този случай дори няма да изпадаме в развиване на казуси. При всяко едно обаждане с цел безплатно, гаранционно обслужване, ще Ви кажат, ЧЕ ВИЕ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ Е ДОНЕСЪЛ ДЪРВЕНИЦИТЕ ОТНОВО.

Това наистина е единствената причина за повторно появяване на дървениците, но ние го знаем, обясняваме Ви го и точно заради това Ви казваме, че НЕ даваме гаранция.

Ние вярваме, че искреността и коректното отношение са много по-ценни от евтините трикове за бърза и краткотрайна печалба.

П.п. Въпреки всичко описано по-горе, не трябва да оставате с впечатлението, че ние със сигурност ще решим Вашия проблем. Ние решаваме проблемите с дървеници в над 90% от случаите, но има и обекти, където методите за борба с тях не дават резултат. В тези редки случаи, се прибягва до изхвърляне на мебели, дрехи, настилки и т.н.

За повече информация свържете се с нас на 0879 200 906 или 0879 200 907.

Google рейтинг
4.8
На база на 409 отзива
js_loader
Call Now Button