web analytics
 
 

 

Дезинфекция (COVID-19)

Във връзка с пандемичната ситуация с COVID-19, извършваме професионална дезинфекция на обществени сгради, офиси, складове, входове и други.

Ние сме лицензирана фирма под номер 60-00-242 в Министерство на Здравеопазването и под контрол на СРЗИ. Основна дейност на фирмата ни е именно дезинфекцията. След всяка обработка издаваме протокол за извършената дезинфекция, който е нужен при последващите проверки от РЗИ.

Дезинфектантите, които използваме са широкоспектърни и унищожават бактерии и вируси, включително и такива с обвивка, какъвто е коронавирусът (COVID-19).

Дезинфектантите ни имат бактерицидно, вирусоцидно, фунгицидно и спорицидно действие, което се постига за по-малко от 30 минути след обработката.

30-60 минути след обработката, помещенията са напълно дезинфекцирани и чисти от всякакви патогени, вируси и микроорганизми, и могат да се ползват свободно и безопасно.

Ние обработваме обществени сгради (офиси, складове, входове на жилищни сгради, офис центрове и др.). НЕ правим дезинфекция в частни домове, което е задължение на самите живущи.

За повече информация свържете се с нас!

Сериозните клиенти не правят
компромис с качеството.

Имаме удоволствието да работим за редица популярни брандове, а ето и част от тях…

Свържете се с Превента

Ние ще Ви консултираме и ще намерим идеалното решение за Вашия проблем с вредителите.

Google рейтинг
4.8
На база на 384 отзива
js_loader

Телефони

0879 200 906
0879 200 907

Всеки ден

08:30 – 18:00

Изпратете ни email на

info@preventa.bg

Google рейтинг
4.8
На база на 384 отзива
js_loader
Call Now Button