restaurant-article

ДДД за фирми, заведения и обществени сгради

Едва ли има човек, който да не се погнуси при наличието на инсекти в ресторанта, в който вечеря или магазина, в който пазарува.

Освен загубата на клиент, гадините могат да Ви създадат много по-големи проблеми с институциите, които от своя страна ще доведат до сериозни финансови санкции и загуби, дори до затваряне на обекта.

Ние Ви гарантираме качествена ежемесечна обработка, която да Ви спести проблемите, за да можете да се концентрирате върху ръководенето на бизнеса си.

Плановете ни са изключително гъвкави и са съобразени с квадратурата и помещенията на Вашия обект.

Конкретна оферта можем да Ви дадем след предварителен оглед, като за целта свържете се с нашия офис, за да насрочим среща.

tel-articles

Оценка от клиентите ни
4.7

tel-articles

Мнения на нашите клиенти за качеството на услугите ни

Veronika Mircheva
Veronika Mircheva
17:41 25 Sep 20
Изключително доволна съм от услугата на Превента. Изключително сериозни. Професионална намеса с бърз и качествен резултат. Препоръчвам ги и при нужда отново бих се обърнала към тях.
Lena Asenova
Lena Asenova
09:36 22 Sep 20
Amazing young people ..good mood :)
Veselin Markov
Veselin Markov
09:56 02 Sep 20
Много точни и коректно отношение.
jacqueline lewerissa
jacqueline lewerissa
18:21 07 Aug 20
Very friendly and professionals. Gave good advise and answered all of my questions. This company knows what customer service is. Example for other bulgarian companies. I highly recommen this company and will use their services again.
Pola Krusteva
Pola Krusteva
09:08 29 Jul 20
Използвам услугите им от години! Отношението им е перфектно, винаги отделят време да дадат допълнителна информация и да отговорят на всевъзможните ми въпроси. Изключително внимателно обработват апартамента ми, качествени препарати, страхотни резултати! Препоръчвам да се поинтересувате и от сключване на гаранционен договор с тях - чудесно улеснение е и при проблем третират площта за тяхна сметка. 5 звезди са малко, ако можех бих има дала 10.
Aneliya Miteva
Aneliya Miteva
11:23 17 Jul 20
Изключително съм доволна,професионално отношение,точни и работят много чисто.Резултат има още след първото пръскане .Бих се доверила отново на тях, препоръчвам!
Zdravko Atanasov
Zdravko Atanasov
11:04 14 Jul 20
Изключително съм доволен от услугата на Превента. Много добро и коректно отношение към клиента!!!
Евелина Иванова
Евелина Иванова
11:08 01 Jul 20
Когато потърсих фирма за борба с дървеници излезнаха много и различни фирми, даже чесно казано се спрях на друга фирма. Но избрах Превента, защото се заговорих с един познат, който ми разказа за негови приятели, които използвали услугите на Превента и са се отървали от гадните и упорити дървеници. И просто така една препоръка направи изборът ми лесен и най вече правилен. Дойдоха два пъти и бяха две различни момчета и двамата бяха с екипи на фирмата, с калцуни за да не цапат. Също така отговаряха компетентно на всички въпроси. Препоръчвам ги с две ръце. Благодаря ви!
Габриела Тареина
Габриела Тареина
07:56 25 Jun 20
Много съм доволна от фирмата, изключително коректни с професионално отношение към клиента! Успех!
Tzvetana Nonova
Tzvetana Nonova
10:32 11 Jun 20
Много благодаря за професионалното и коректно отношение! Бяхте точни, бързи и много любезни и най-вече супер ефективни. Помогнахте за бързо решаване на проблема, който имах с упоритите вредители. Препоръчвам на всички да се възползват от услугите ви!
Mariana Kirilova
Mariana Kirilova
12:23 05 Jun 20
Изключително коректни, високо ефективни. Препоръчвам!
Marie Ivanova
Marie Ivanova
17:30 31 May 20
След горчив опит с друга фирма, от Превнта ме отърваха от дървениците. Огромно БЛАГОДАРЯ!
Ventzeslav Araktchiev
Ventzeslav Araktchiev
10:12 15 May 20
Отговорни хора!
cveti tartaleti
cveti tartaleti
09:29 05 Mar 20
Изключително доволни сме. От както третират апартамента ни, не сме видели нито една хлебарка, вече година. Освен това имаме бебе и малко дете, които нямахме възможност да изведем по време на обработките и не са имали никакви здравословни проблеми. Винаги са били отзивчиви по телефона, а хората, които правят обработката на място, са много внимателни. Препоръчвам!
AL. POPOV
AL. POPOV
10:42 15 Nov 19
Перфектни са, обслужването много възпитано, работата много чиста и най - важното супер ефективна, нямаме в нито един от обектите вредители.
Veselina Boeva
Veselina Boeva
10:34 15 Nov 19
Изключително точни, коректни и любезни. Реагираха много по-бързо от очакванията ми и съм много доволна само от една обработка. Най-голямото им предимство е, че пръскат с по-безвредни препарати, което намалява периода на карантина. Горещо препоръчвам!
Monika Nikolova
Monika Nikolova
12:32 04 Nov 19
Чудесна фирма!Изключително коректни,всичко ми беше обяснено до най-малката подробност,и проблема беше решен след първото пръскане!Препоръчвам!
Stoyan Zulyamsky
Stoyan Zulyamsky
11:22 04 Nov 19
Превента : - Показа клиентска ориентираност, като първо препоръча как да де справя без да идват - Инструктира ме как да действам преди да дойдат, докато са вкъщи и след това - Действа бързо - Търси обратна връзка дали работа е свършена, спрямо очакванията ми - Успя да се пребори с насекомите
Krasimir Atanasoff
Krasimir Atanasoff
17:28 03 Nov 19
Пръскаха преди повече от година. Имахме стандартните, панелни, проблеми с хлебарки. След като минаха през апартамента, не съм видял повече хлебарка. Много сме доволни.
STEFAN MAKAVEEV
STEFAN MAKAVEEV
15:31 03 Nov 19
Чудесна фирма!Реагираха веднага, в почивен ден-служителя им беше много учтив и отговори на всички въпроси от моя страна.Повече не съм имал проблем с хлебарки и дървеници!
Ivaylo Ivanov
Ivaylo Ivanov
13:39 03 Nov 19
Страхотно обслужване. Много бързо реагираха момчетата, експедитивно си свършиха работата и вече 2 месеца хлебарка виждам само Discovery Channel.
gogsi02 .
gogsi02 .
12:47 03 Nov 19
Най-добрите , с които съм работил
Deyan Denchev
Deyan Denchev
12:54 03 Oct 19
“Превента” решиха проблема ни с дървеници бързо и ефективно! Препоръчвам!
Didka K
Didka K
13:42 11 Sep 19
Страхотно обслужване, изключително коректни и отзивчиви. Спазват уговореният час за обработка на помещенията. В случай на въпроси, винаги отговарят и обясняват подробно.
teodora miladinova
teodora miladinova
03:52 31 Aug 19
Ако имате вредители викнете ги и те ще премахнат ;)
Виолетка Александрова
Виолетка Александрова
17:04 06 Aug 19
Перфектно обслужване. Отличен резултат.Препоръчвам фирмата
Anna Kumcheva
Anna Kumcheva
11:27 05 Aug 19
Перфектно обслужване! Прецизна работа! Отличен резултат! Препоръчвам на всички!
Hunter 1091
Hunter 1091
09:56 27 Jun 19
Страхотни професионалисти! Коректни и възпитани! Търсете ги без да се замисляте! Резултата е окончателен.
Stefani Stefanova
Stefani Stefanova
11:07 10 Jun 19
Страхотно отношение и качество! 1 година вече без гадинки! Препоръчвам!
Dneitca Raykova
Dneitca Raykova
09:14 15 May 19
Strahotni,mnogo sum dovolna,tochni ,rabotjat chisto,ljubezni,znajat kak da se grijat za klientite si!
мария апостолова
мария апостолова
11:58 11 May 19
Супер са!Не вярвах , че ще успее някой да се справи с нашествието вна хлебарки вкъщи.Но те успяха.Факт.
Aleko Nikolov
Aleko Nikolov
19:10 08 Apr 19
Точни и любезни :))))
Emo Grigorov
Emo Grigorov
02:48 01 Aug 18
Много съм доволен.Още след първото третиране хлебарките изчезнаха.Вчера напръскаха втори път.Спазват уговорените дати часове.Благодаря! Е.Григоров
Aneta Boneva
Aneta Boneva
15:26 14 Jul 18
Перфектно обслужване !
Радост Никова
Радост Никова
08:46 07 Jul 18
Благодаря на фирма "Превента", която ни избави от тази напаст - хлебарки, при много възрастна жена, натрупвано от години. Изключително ефективно действие на препарата, с който се напръска апартаментът! Благодаря и на сътрудниците на фирмата - много отзивчиви, много любезни, внимателни. Препоръчвам ползване на услуги от тази фирма.
Miroslav Ivanov
Miroslav Ivanov
07:49 11 Apr 18
Изключителни!! Много съм доволен от резултата, от бързината - всичко беше идеално. Препоръчвам!
Snuedge
Snuedge
20:37 11 Jan 18
Още със първата обработка дървениците изчезнаха. Препоръчвам!
Ivan Tsenov
Ivan Tsenov
22:11 13 Dec 17
Изключително доволен съм от фирмата! Бърза и професионална реакция. Служителите са възпитани. Ефекта е мигновен още на първото третиране. Направих и второто за по-голяма сигурност. Препоръчвам фирмата на всеки!
Milena Hristova
Milena Hristova
04:31 25 Sep 17
Качественна работа!Бързо обслужване!
Trifon Trifonov
Trifon Trifonov
13:05 03 Jun 17
Въпреки, че не свършихме работа (заради времето) благодаря за отделеното време и съветите, надявам се като се оправи времто да обработим двора. Благодаря и заотношението и професионалзма на момчето което ни посети. Така се прави бизнес!
Yoana Karemova
Yoana Karemova
13:35 14 Apr 16
Много доволна от услугите на фирмата-от момичето ,което звъни от офиса до момчето ,което обработи апартамента ми.Внимателни,даващи пълна информация за услугите си(вид работа,цени и т.н)Относно ефекта от третирането на апартамента осезателни резултати.Благодарности и успех !!!
Alex Mitrov
Alex Mitrov
19:34 10 Apr 16
Mnogo sme dovolni ot uslugata na firma Preventa.Momcheto koeto ni obsluzi beshe izkliuchitelno liubezno i otgovori na vseki zadaden ot men vapros.Problemat e reshen i za v badeshte mislim da se vazpolzvame ot uslugite Vi .Uspeh i pozdravi na celiqt ekip
Veronika Paskova
Veronika Paskova
08:49 08 Apr 16
Много съм доволна.Бързо откликнаха на искането ми,пристигнаха в подходящо време мито много рано ,нито много късно .Обясниха ми предварително каква е процедурата и бяха напълно честни с мен относно цена и брой третирания.Препоръчвам на всички тази фирма !!!А и най-важното имаше 100% ефект !
jana Trifonova
jana Trifonova
13:32 06 Apr 16
Много съм доволна от бързата реакция на фирма Превент, услугите наистина са им качествени и ще продължавам да ги ползвам като фирма гарантираща ми унищожаване на вредители! Пробвайте услугите им и няма да съжалявате!
Emilia Sokolova
Emilia Sokolova
11:22 06 Apr 16
Доволна съм от предлаганите от Превента услуги и бих ги препоръчала на всички, които имат нужда от бързо и ефикасно решение на проблем с инсекти в дома си.

Обадете ни се сега и проблемът Ви ще бъде решен до 48 часа!